Retete

RETETA | Frigărui Haiducești

Ingrediente:

  • – 1 kg. carne de porc
  • – 100 gr. faina de porumb
  • – 3 cepe
  • – 3 catei de usturoi
  • – 3 – 4 rosii
  • – 3 lingurite de boia
  • – ulei de floarea soarelui
  • – piper

Mod de preparare:

Carnea se taie cubulete 3 x 3 cm. Se sareaza, se pune boia peste si se lasa la frigider cateva ore.
Cubuletele de carne se pun pe betisoare si se pun la fript pe gratar.Cand sunt bine patrunsi se stropesc frigaruii cu ulei si se trec prin faina de porumb , se pune din nou la fript pana primesc o culoare placuta.
Intre timp se curata ceapa si usturoiul si se taie cubulete mici, rosiile se taie felii. Totul se amesteca, se sareaza, dupa gust se adauga si piper .
Pe farfurie se aseaza salata si peste ea se pun frigaruii.
Se serveste cald.
Sursa: gustos.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page