RETETA | Frigărui de pui

Ingrediente:
1 piept de pui
1 ceapă roşie
1 ardei gras verde
1 ardei gras galben
10 ciuperci de mărime potrivită
sare
piper
boia
Pudră de usturoi
ulei
Mod de preparare:
Spală pieptul de pui şi taie-l în cubuleţe potrivite. Ciupercile spală-le sau decojeşte-le, ardeii taie-i pătrăţele potrivite, iar ceapa tai-o în 4.
Pune puiul într-un castron şi adaugă boia, pudră de usturoi, sare, piper şi puţin ulei. Ia câte o frigăruie şi pune o bucată de pui, o bucată de ceapă, ardei gras galben, ciuperca întreagă, ardei gras verde. Presară cu puţină sare şi piper fiecare frigăruie şi lasă-le în frigider până când le pui pe grătar. Lasă-le pe grătar până puiul e gătit complet, iar ciupercile şi ardeii se înmoaie. Poţi servi cu sos de iaurt şi usturoi.