Retete

RETETA | Frigănele cu dovleac

Ingrediente:

8 felii de pâine toast

3 ouă mari

100 ml lapte integral

100 g piure de dovleac copt

1 praf de sare

¼ linguriţă scorţişoară măcinată

70 g unt

30 g nuci prăjite şi tocate

100 ml sirop de arţar sau miere

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu un tel, adaugi laptele, sarea şi scorţişoara. Omogenizezi, apoi încorporezi piureul de dovleac.

Într-o tigaie antiaderentă topeşti untul la foc mic.

Dai fiecare felie de pâine prin amestecul de ou, lapte şi dovleac, apoi prăjeşti în unt, până sunt rumenite pe ambele părţi.

Le serveşti calde, cu sirop de arţar sau miere şi nuci măcinate.

SURSA: allrecipes.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page