Retete

RETETA | Ficăței de pui în sos de lapte

Ingrediente:

  • 500 g ficăței de pui curățați
  • 70 g unt
  • o ceapă potrivită
  • un morcov
  • o foaie de dafin
  • 300 ml lapte dulce integral
  • două linguri smântână grasă
  • sare roz
  • piper roșu
  • mărar proaspăt tocat
Mod de preparare:
Am pus ficățeii și untul într-o tigaie și am presărat piper roșu proaspăt măcinat. I-am sotat puțin, apoi am adăugat morcovii rași și ceapa tăiată julien. Am acoperit cu un capac și i-am lăsat să se înăbușe.

Când ceapa s-a înmuiat am adăugat laptele și cele două linguri de smântână. Am potrivit de sare și piper și am aromatizat cu foaie de dafin.

Am servit alături de cartofi cu unt trași la tigaie peste care am presărat mărar proaspăt tocat.

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page