Retete
RETETA | Ficăţei de pui cu ciuperci
Ingrediente:
300 g ciuperci champignon
250 g ficăţei de pui
1 piept de pui
3 linguri ulei
2 linguri unt
1 ceapă
1 pahar de vin alb sec
sare
piper
Mod de preparare:
se curăţă ficăţeii, se spală şi se aşază într-o cratiţă cu uleiul şi untul. Pipetul de pui se spală, se taie cubuleţe şi se adaugă peste ficăţei. Se călesc 10 minute, amestecând permanent ca să nu se prindă.
Se adaugă ceapa tăiată rondele subţiri, ciupercile tăiate felii groase şi se continuă călirea încă 5 minute.
Se adaugă vinul, sare şi piper, după gust, şi se lasă să fiarbă 30 de minute, până când ficăţeii şi pipetul sunt bine pătrunse, scade toată zeama şi ingredientele se rumenesc frumos.
sursa foto: Shuttertsock