RETETA | Fajitas de pui
Ingrediente:
- 1 lingura sos Worcestershire
- 1 lingura otet de cidru
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingurita pudra de chili
- 1 catel de usturoi, pisat
- 1 strop sos de ardei iute
- 600 grame piep de pui dezosat si depielitat, taiat in felii subtiri
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa tocata julien
- 1 ardei verde tocat in felii subtiri
- zeama de la jumatate de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un bol incapator adauga sosul Worcestershire, otetul, sosul de soia, pudra de chili, usturoiul si sosul de ardei iute. Amesteca bine apoi adauga puiul si lasa-l la minim 30 de minute la marinat.
Adauga uleiul intr-o tigaie incapatoare sau intr-un wok si cand s-a incins adauga pului. Gateste-l timp de aproximativ 5 minute. Adauga apoi ceapa si ardeiul gras si gateste totul timp de 3 minute. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Indeparteaza tava de pe aragaz si adauga zeama de lamaie.
Serveste fajitas de pui alaturi de o salata proaspata si un pahar de vin alb. Cand ai musafiri, pentru un aspect mai placut, poti servi fajitas in felii de tortilla.
Sursa: http://retete.acasa.ro