RETETA | Dovlecei cu piept de pui şi caşcaval
Ingrediente:
1 piept de pui, dezosat
2-3 dovlecei
150 g caşcaval sau brânză
3 ouă
3-4 linguri ulei
pătrunjel
sare
piper
Mod de preparare:
Tai pieptul de pui bucăţele şi îl căleşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, până când îşi schimbă culoarea. Speli dovleceii, le tai capetele şi îi scobeşti în interior. Toci miezul mărunt. Căleşti miezul dovlecelului în puţin ulei, apoi amesteci 1-2 minute cu pieptul de pui. Scoţi şi dai deoparte. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Separat, baţi ouăle cu un praf de sare şi adaugi pătrunjel tocat, după gust. Încorporezi ouăle în compoziţia de pui cu dovlecel.
Ungi o tavă cu puţin ulei şi aşezi în ea dovleceii, cu faţa în sus. Îi umpli cu amestecul pregătit. Razi deasupra caşcavalul. Dai la cuptor, la temperatură medie, 30 de minute sau până se rumenesc uşor la suprafaţă. Serveşti cu pătrunjel.
Sursa http://www.thewholesomedish.com