Retete

RETETA | Cum să prepari pate de post delicios

Postul Craciunului a inceput deja si uneori poate fi dificil sa inlocuiesti preparatele culinare obisnuite cu unele de post, mai ales cand vine vorba despre micul dejun. Iata o reteta delicioasa de pate de naut, care inlocuieste cu succes pateul clasic din carne.

Ingrediente:

  • 200g naut fiert
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 50g nuci
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de prepare:

Intr-un robot de bucatarie adauga nautul si nucile pisate bine si mixeaza totul bine pana obtii o pasta fina. Adauga apoi mustarul si uleiul de masline si continua sa mixezi, pana cand se transforma intr-un pate fin. Incorporeaza apoi boiaua, usturoiul si lamaia. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Lasa pateul la frigider minim o ora inainte de a-l servi.
Sursa: retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page