Retete
RETETA | Cum să prepari cei mai buni mici
Ingrediente:
- 1 kg fleica de porc
- 1 kg muschi de vita
- 800 g slanina
- 1 capatana usturoi
- 2 lingurite cimbru uscat
- 3 lingurite boia dulce
- 3 lingurite bicarbonat
- 350 ml supa de oase
- 350 ml apa minerala
- sare
- piper
Mod de preparare:
Toaca la masina de tocat carnea si slanina, eventual chiar trece-o de doua ori prin sita. Zdrobeste usturoiul si freaca-l cu o lingurita de sare si cu boiaua, adauga cimbrul, bicarbonatul, boiaua, sarea si piperul. Amesteca totul cu carnea si incepe sa framanti bine, apoi integreaza in carne supa si apa minerala. Acopera vasul si lasa-l la rece pana a doua zi cand, inainte sa formezi micii, e bine sa o gusti ca sa verifici daca nu mai are nevoie de condimente.
Sursa: retete.acasa.ro