Retete

RETETA | Creveți cu usturoi

Ingediente:

500 g creveți cruzi

100 g unt

7 căței de usturoi

1 ceapă

sare

piper

1 lingură ulei

pătrunjel

1 lămâie

cimbru

Mod de preparare:

Amesteci untul cu uleiul și le pui pe foc până ce se omogenizează. Adaugi usturoiul pisat și ceapa tocată și lași până ce ceapa devine sticloasă. Pui creveții curățați și-i stropești constant cu sosul din tigaie. Asezonezi cu sare, piper, pătrunjel tocat, cimbru și zeamă de lămâie după gust. Creveții au nevoie de 5-7 minute pentru a se găti, așadar nu îi ține prea mult pe foc, deoarece se vor usca.

Îi servești calzi sau la temperatura camerei.

Sursa foto http://thatgirlcookshealthy.com/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page