Retete
RETETA | Crap pane cu legume
Ingrediente:
6 cotlete de crap
2 ouă
1 lămâie
100 g iaurt grecesc
1 castravete murat
2 cartofi
100 g mazăre congelată
2-3 morcovi
pesmet
sare
piper
ulei, pentru prăjit
Mod de preparare :
Speli peștele și îl usuci cu un prosop absorbant. Separat, bați ouăle cu sare și piper, după gust. În altă farfurie pui pesmetul. Încingi uleiul. Dai bucățile de pește prin pesmet, prin ouă, iar prin pesmet, apoi din nou prin ouă.
Le prăjești pe ambele părți, apoi le scoți pe un prosop absorbant. Separat, fierbi, în apă cu sare, morcovii și cartofii, iar la sfârșit, mazărea. Tai bucățele legumele mari, apoi amesteci totul cu iaurtul. Guști și, dacă e cazul, sărezi. Servești peștele alături de legume și de o felie de lămâie.