Retete

RETETA | Cotlet de porc umplut cu bacon și cașcaval

Ingrediente: 

200 g cotlet de porc

10 g pesmet

Cașcaval, după gust

2-4 felii bacon

Salată verde, câteva foi

1 cațel de usturoi, pisat

Sare și piper, după gust

1 lingură ulei de măsline

Mod de preparare:

Încălzește cuptorul la 220 de grade. Crestează cotletul de porc pe jumătate, lăsând loc pentru umplutură. Pune în fiecare porție 1-2 felii de bacon, cașcaval și 3 frunze de salată verde. Condimentează pe fiecare parte cu sare și piper.

Așează bucățile de cotlet într-o tavă și presează peste ele usturoiul pisat și pesmetul. Gătește timp de 20 de minute.

Sursa http://www.skinnytaste.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page