Retete

RETETA | Cotlet de porc cu cașcaval

Ingrediente:

  • 6 cotlete de porc
  • 250 g de smantana
  • 150 g de cascaval ras (sau parmezan)
  • 3 cuburi de unt
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

Condimentam cotletele de porc cu sare si piper macinat, pe ambele parti.

Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul. Punem cotletele de porc in untul topit si le prajim 3-5 minute. Le intoarcem si pe cealalata parte si le mai prajim 3-4 minute. Scoatem carnea de porc rumenita pe o farfurie si continuam sa prajim toate bucatile de carne.

Incalzim cuptorul.

Punem cascavalul ras (sau parmezanul) peste smantana si amestecam.

Transferam cotletele aurii intr-o tava pentru cuptor.

Intindem amestecul de cascaval si smantana peste bucatile de carne de porc.

Introducem vasul in cuptorul incalzit la 200 de grade pentru 10-15 minute.

Cand cotletele in crusta de cascaval si smantana sunt aurii, le scoatem din cuptor.

Sursa: gustos.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page