RETETA | Coșulețe cu șuncă și ciuperci
Ingrediente:
1 pachet foi de plăcintă
4 felii șuncă de pui
1 mână de ciuperci la conservă
½ ceapă tocată
2 linguri parmezan ras
1 lingură unt topit
1 lingură pătrunjel tocat
Pentru umplutură
2 ouă
100 ml lapte
2-3 lingurițe parmezan ras
oregano
sare și piper
Mod de preparare:
Tai foile de plăcintă în pătrate egale, de mărimi potrivite. Așezi căte două foi în forme speciale de brioșe. Vor ieși aproximativ 12 coșulețe. Le ungi cu puțin unt. Umpli cu bucățele de șuncă de pui, ciuperci feliate și ceapă, în mod egal.
Separat, mixezi într-un bol toate ingredientele pentru umplutură. Torni în mod egal compoziția în forme. Presari parmezan pe deasupra. Încălzești cuptorul la 180 °C. Dai la cuptor aproximativ 15-20 de minute. Servești cu pătrunjel.
Sursa http://www.qlkitchen.com/mini-quiche-recipe/