Retete
RETETA | Coșulețe cu mascarpone și zmeură
Ingrediente:
150 g zmeură proaspătă
250 g mascarpone
1 aluat congelat dulce
zeama și coaja rasă de la 1 lămâie
zeama și coaja rasă de la 1 portocală
100 ml smântână pentru frișcă
150 g zahăr pudră
frunze de mentă
Mod de preparare:
Încălzești cuptorul la 180 °C. Tai aluatul în 6 pătrate egale. Umpli formele de brioșe sau tăvițele speciale cu aluat. Răsucești marginile în interior. Dai la cuptor pentru 10-15 minute.
Într-un bol, amesteci crema de mascarpone cu smântâna, zahărul pudră, zeama și coaja rasă de lămâie și portocală și câteva frunze de mentă tocate mărunt, după gust. Umpli coșulețele cu crema, după ce s-au răcit. Adaugi zmeura. Decorezi cu frunze de mentă, dacă vrei.
Sursa https://www.jusrol.co.uk