Retete

RETETA | Costiţe lipicioase cu cartofi aurii

Ingrediente:

300 g costiţe de porc
2 linguri miere
1 lingură muştar
1 lingură oţet balsamic
1 lingură ulei de floarea-soarelui
2 linguri pastă de roşii
sare
piper
chilli (sau sos Tabasco)

Pentru cartofi:
cartofi
ulei
sare
piper
boia
rozmarin
apă

Mod de preparare:

Pui costiţele într-un bol, adaugi condimentele amestecate, acoperi vasul şi dai la frigider o jumătate de oră. Ungi o tavă cu puţin ulei, pui costiţele, o acoperi cu staniol şi o dai la cuptorul încins.

Iei folia de staniol după 30 de minute şi mai laşi până se rumenesc. Cureţi cartofii, îi tai bucăţi mai mari şi îi pui la fiert în apă cu sare. Îi scoţi când sunt moi la exterior, îi condimentezi, apoi îi pui la prăjit până devin aurii şi crocanţi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page