Retete

RETETA | Conopidă în sos de usturoi la cuptor

Ingrediente:

1 conopidă, desfăcută în buchețele
5 căței de usturoi, dați prin răzătoare
1-2 lingurițe usturoi pudră
1-2 lingurițe oregano uscat
80 g unt
pătrunjel tocat, după gust
crenguțe de cimbru, după gust
fulgi de ardei iute, opțional
sare
piper

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 200 °C. Împarți buchețelele de conopidă pe 4 bucăți egale de folie de aluminiu. Adaugi usturoiul, oregano, crenguțe de cimbru, sare și piper, după gust.

Combini cu untul tăiat cubulețe și închizi pachețelele. Le așezi într-o tavă și le dai la cuptor 15-20 de minute. Servești cu pătrunjel și fulgi de ardei iute.

Sursa http://www.eatwell101.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page