Retete

RETETA | Colţunaşi cu carne

Ingrediente:

250 g carne de vită tocată
250 g carne de porc tocată
3 căni făină
1 1/2 cană lapte
2 ouă
1 ceapă
sare
piper
boia iute

Mod de preparare:

Amesteci carnea cu ceapa tocată şi condimentezi cu sare, piper şi boia iute, după gust. Adaugi o jumătate de cană de lapte peste carne şi amesteci bine până se omogenizează.

Frămânţi un aluat mai tare din făină, restul de lapte, ouă şi un praf de sare. Întinzi o foaie de o jumătate de centimetru şi, cu gura unui pahar, tai cerculeţe cu diametrul de 3-4 cm. Pui pe fiecare bucăţică de aluat câte o linguriţă de carne, îndoi marginile şi le lipeşti bine. Fierbi colţunaşii în apă clocotită cu sare până se ridică la suprafaţă. Îi serveşti cu ceapă prăjită şi cu smântână.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page