Retete

RETETA | Coaste de miel fragede

Ingrediente:

1, 2 kg coaste de miel, curăţate
rozmarin
4 căţei de usturoi
cimbru
coaja de la ½ de lămâie
sare
piper
2 linguri ulei
1 lămâie
1 căpăţână de usturoi, tăiate în jumătate

Mod de preparare:

Scoţi coastele din frigider cu o oră înainte să le prepari. Zdrobeşti în  cimbrul cu rozmarinul, adaugi coaja de lămâie, cei 2 căţei de usturoi, sare, piper şi uleiul. Omogenizezi şi freci coastele de miel cu acest amestec.
Le laşi cel puţin 30 de minute să pătrundă aromele în carne. Le pui într-o tavă tapetată, adaugi căpăţâna de usturoi, le acoperi cu folie şi le dai la cuptor 3-4 ore, apoi îndepărtezi folia şi laşi coastele să se rumenească. Poţi adăuga în tavă şi legume, după gust.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page