Retete

RETETA | Ciupercile cu usturoi, irezistibile in post!

Ingrediente:

  • 800 g ciuperci champignon, curatate si taiate felii
  • doua linguri ulei de masline
  • 10 catei de usturoi maruntiti
  • 200 ml vin alb sec
  • o jumatate de legatura patrunjel tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Uleiul se incinge intr-o tigaie, la foc mic. Se adauga usturoiul si se caleste 1 minut, pana incepe sa se inmoaie.

Se pun ciupercile. Se gatesc 10 minute in ulei, apoi se adauga vinul. Se lasa pe foc 15-20 de minute, pana se evapora apa lasata si ciupercile capata o culoare aramie. Din cand in cand se amesteca, avand grija sa nu se prinda de cratita, recomanda site-ul feellikecooking.ro.

Cand sunt aproape gata, se potrivesc de sare si piper. La final se adauga patrunjelul. Ciupercile se servesc calde.

Sursa: retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page