Retete

RETETA | Ciuperci umplute la tigaie

INGREDIENTE:

  • 10 ciuperci
  • 200 gr cas de oaie
  • 200 gr carnati
  • codite de ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • ulei masline
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE:

Ciupercile se curata  de codite si se spala . Se sareaza .

Se feliaza casul , carnaciorii ardeiul si ceapa verde .

Se aseaza in fiecare ciupercuta  cas, verdeata, ardei si carnat .

Se stropesc cu putin ulei de masline

In prima faza se pregatesc 10 min . sub capac .

Ciupercile spalate si sarate vor elibera lichid .

In a doua faza se ridica capacul pana se evapora lichidul in exces .Piparati.

Serviti ciupercile umplute atat calde cat si reci insotite de  ridichi ,rosii sau ardei ..

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page