Retete

RETETA | Ciuperci umplute

Ingrediente:

10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 30 ml ulei, 1 ardei gogosar in  otet , 1  lingurita drojdie inactiva, 3 fire de patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

  1. Ciupercile se spala, se indeparteaza coditele si se ung cu ulei. Se introduc in cuptor pe gratar , cu partea interioara in jos  5 min, apoi se intorc si se mai lasa inca 5  min.
  2. Separat intr-o tigaie punem uleiul la incins , se adauga ceapa taiata marunt si lasam cca 2 min sa se caleasca. Se adauga coditele de la ciuperci , taiate cubulete si amestecam. Lasam pe foc si amestecam din cand in cand tip de 5 min. Se adauga ardeiul gogosar din otet taiat cubulete, patrunjelul tocat marunt , drojdia inactiva, sare si piper dupa gust. Drojdia are rol de a lega compozitia.
  3. Se umplu ciupercile , se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc la cuptor pentru 15 min.

Se servesc calde sau reci, sunt delicioase !

Pofta Buna!

Sursa: bucataria-romaneasca.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page