Retete

RETETA | Ciuperci cu iaurt

Ingrediente:

4 ciuperci

150 g telemea de oi

150 g şuncă

1 ardei gras verde

1 ardei gras roşu

2 linguri mazăre (din conservă)

2 linguri boabe de porumb (din conservă)

1 cartof fiert

1 salată verde

2 castraveţi proaspeţi

2 roşii

100 g iaurt

sare

piper

Mod de preparare:

Tai brânza fâşii şi o aşezi în salatieră. Adaugi boabe de mazăre şi de porumb conservate, cubuleţe de cartof fiert şi de ardei gras roşu, felii subţiri de castraveţi proaspeţi, felii de roşii şi de ciuperci.

Decorezi cu frunze de salată verde, fâşii de şuncă şi rondele de ardei verde. Condimentezi cu sare şi piper, după gust şi asezonezi cu iaurt. Laşi salata la rece până în momentul servirii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page