Retete
RETETA | Ciuperci cu iaurt
Ingrediente:
4 ciuperci
150 g telemea de oi
150 g şuncă
1 ardei gras verde
1 ardei gras roşu
2 linguri mazăre (din conservă)
2 linguri boabe de porumb (din conservă)
1 cartof fiert
1 salată verde
2 castraveţi proaspeţi
2 roşii
100 g iaurt
sare
piper
Mod de preparare:
Tai brânza fâşii şi o aşezi în salatieră. Adaugi boabe de mazăre şi de porumb conservate, cubuleţe de cartof fiert şi de ardei gras roşu, felii subţiri de castraveţi proaspeţi, felii de roşii şi de ciuperci.
Decorezi cu frunze de salată verde, fâşii de şuncă şi rondele de ardei verde. Condimentezi cu sare şi piper, după gust şi asezonezi cu iaurt. Laşi salata la rece până în momentul servirii.