Retete

RETETA | Ciuperci coapte cu ouă

Ingrediente:

2 ciuperci portobello mari
1 căţel de usturoi
4 fire de cimbru
Ulei de măsline
2 ouă
2 roşii medii
30 g rucola
2 felii de pâine de secară prăjite

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 200 de grade. Tapetează o tavă cu foaie de copt. Pune ciupercile cu pălăria jos în tavă. Adaugă usturoiul pisat peste ele, cimbrul, apoi pune puţin ulei şi asezonează cu piper. Coace pentru 10 minute ciupercile. Sparge câte un ou în fiecare ciupercă şi mai găteşte pentru 10 minute sau până oul s-a gătit suficient.
Serveşte ciupercile cu roşii şi rucola, peste câte o felie de pâine de secară prăjită.

Sursa: https://www.womensweeklyfood.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page