Retete

RETETA | Ciorbă cu spanac

Ingrediente:

  • 300 g spanac proaspăt
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri borș Fuchs
  • 4 linguri suc de roșii
  • fidea de orez – opțional
  • 1 legătură leuștean verde
Mod de preparare:
Spală spanacul frunză cu frunză.

Pune pe foc o oală cu apă.

Pune în oală ceapa  și morcovul curățate,spălate si tocate mărunt.

Când a fiert ceapa pune și spanacul tocat marunt.

Lasă la fiert 10 minute și adaugă sucul de roșii si borșul.

Fierbe încă 10 minute și adaugă fideaua.

Potrivește de sare și stinge focul.

Când este călduță pune leușteanul tocat marunt.

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page