RETETA | Chifteluțe de curcan cu sos de brânză
Ingrediente:
2 linguri de ulei
4 căței de usturoi
2 linguri de pătrunjel
1 cutie de roșii tocate
sare
piper
1 kg de carne tocată de curcan
1 ou mare
3 linguri de pătrunjel
1 cană de mozarella rasă
1/2 cană de firimituri de pâine sau pesmet
rozmarin
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la 300 de grade.
Într-o cratiță mare, la foc potrivit, pune 2 linguri de ulei apoi usturoiul și rozmarinul și amestecă, însă ai grijă să nu se ardă.
Adaugă cutia de roșii tocate, sarea și piperul și lasă pe foc mic.
Într-un bol mare, pune curcanul, firimiturile de pâine, oul, usturoiul, pătrunjelul, sarea și piperul și amestecă toată compoziția. Într-o altă tigaie, pune 2 linguri de ulei și pune chifteluțele la prăjit. Pune sosul peste chifteluțe apoi pune brânza rasă și bagă totul la cuptor pentru 10 minute.
Adaugă pătrunjel și servește.