RETETA | Chiftele de cartofi umplute cu brânză
Ingrediente:
600 g piure de cartofi rece
300 g brânză cedar
3-4 fire ceapă verde
150 g bacon prăjit, tocat
1 ou
100 g brânză de capră
100 g pesmet
100 g parmezan
sare
piper
ulei, pentru prăjit
Mod de preparare:
Combini piureul cu brânza cedar rasă, firele de ceapă tocate și baconul. Asezonezi cu sare și piper după gust. Formezi chiftele cu mâna umedă și pui în mijloc câte un cubuleț de brânză de capră. Ai grijă să acoperi bine brânza cu compoziție. Le așezi într-o tavă cu hârtie de copt și le dai la frigider 30 de minute.
Separat, bați oul. Combini pesmetul cu parmezanul, sare și piper.
Treci fiecare chiftea prin ou, apoi prin pesmet și le așezi într-o tigaie cu ulei încins. Rumenești chiftelele pe fiecare parte, apoi le scoți pe șervete absorbante de hârtie.
Sursa http://www.thecookierookie.com