Retete

RETETA | Chiftele de cartofi umplute cu brânză

Ingrediente: 

600 g piure de cartofi rece

300 g brânză cedar

3-4 fire ceapă verde

150 g bacon prăjit, tocat

1 ou

100 g brânză de capră

100 g pesmet

100 g parmezan

sare

piper

ulei, pentru prăjit

Mod de preparare: 

Combini piureul cu brânza cedar rasă, firele de ceapă tocate și baconul. Asezonezi cu sare și piper după gust. Formezi chiftele cu mâna umedă și pui în mijloc câte un cubuleț de brânză de capră. Ai grijă să acoperi bine brânza cu compoziție. Le așezi într-o tavă cu hârtie de copt și le dai la frigider 30 de minute.

Separat, bați oul. Combini pesmetul cu parmezanul, sare și piper.

Treci fiecare chiftea prin ou, apoi prin pesmet și le așezi într-o tigaie cu ulei încins. Rumenești chiftelele pe fiecare parte, apoi le scoți pe șervete absorbante de hârtie.

Sursa http://www.thecookierookie.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page