Retete

RETETA | Chiftele de cartofi cu brânză şi verdeaţă

Ingrediente:

500 g cartofi
100 g brânză telemea
100 g caşcaval
2 ouă
4 linguri făină
2 căţei de usturoi
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
3 fire ceapă verde
200 g bacon
1-2 linguri bulion
1 linguriţă sare

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă, îi tai cubuleţe şi îi pui la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert, îi zdrobeşti cu furculiţa şi îi amesteci cu brţnza şi caşcavalul date prin răzătoare, usturoiul pisat şi verdeţurile tăiate mărunt. Adaugi ouăle şi făina şi amesteci bine.
Formezi chifteluţe pe care le aplatizezi şi le aşezi pe o tavă cu hârtie de copt. Le ungi cu bulion şi presari baconul tăiat.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page