Diverse
RETETA | Chec fara faina cu ciocolata si nuci
Checul fara faina cu ciocolata si nuci este usor de preparat, gustos si aromat. Este ideal pentru cafeaua de la micul dejun.
Ingrediente:
- 300 grame nuci tocate
- 150 grame zahar
- 100 grame ciocolata neagra tocata
- 50 grame cacao
- 5 grame praf de copt
- 2 grame bicarbonat de sodiu
- 5 oua
- 5 ml extract de vanilie
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200 de grade. Unge cu unt o tava de chec. Tapeteaza cu hartie de copt. Intr-un blender amesteca nucile, zaharul, ciocolata si cacaoa.
Adauga apoi si praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Amesteca bine. Adauga si ouale si vanilia. Toarna compozitia in tava si da la cuptor pentru 30 de minute.
Inainte de a servi lasa sa se raceasca timp de 10 minute.
Checul fara faina cu ciocolata si nuci se serveste ca atare. Il mai poti servi si cu un sos de caramel.