Retete

RETETA | Ceafă de porc în sos de bere

Ingrediente:

2 bucăţi ceafă de porc
1 bere neagră
1 căţel usturoi
3-4 linguri ciuperci din conservă
2 linguri zahăr brun
ulei de măsline
sare
piper
boia dulce
apă
busuioc

Mod de preparare:

Pui carnea într-un castron, deasupra adaugi berea şi laşi la frigider peste noapte. Torni puţin ulei de măsline într-o tigaie, pui bucăţile de carne scurse de marinată şi condimentate
după preferinţă, apoi le rumeneşti câteva minute pe ambele părţi.

Adaugi peste carne zeama în care ai pus la marinat, ciupercile, usturoiul puţin crestat şi fierbi la foc mic. Dacă e cazul, pui puţină apă caldă (să fie fragedă carnea). Când e aproape gata presari zahărul brun pe ambele părţi ale bucăţilor de carne.

Serveşti cu garnitură de ceapă la cuptor.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page