Ingrediente
- 4 ouă medii
- 20 g unt
- 1 linguriță apă minerală
- 120 g brânză Feta sfărâmată
- sare și piper proaspăt măcinat
Preparare
Gata în 5 minute, ușoară, bogată în proteine, pufoasă și gustoasă. Așa poți descrie, pe scurt, cea mai savuroasă omletă grecească pe care am mâncat-o vreodată. Să o facem!
Pe focul mic, încinge încet untul într-o tigaie care nu lipește.
Bate ouăle bine, apoi adaugă apa minerală și mai bate-le un pic. Toarnă-le în tigaie, amestecându-le continuu cu o spatulă. Când începe să se închege omleta, adaugă brânza feta, amestecă puțin și las-o încă un pic la făcut, amestecând din când în când.
Foto: 123rf.com
Află de aici Secretul celei mai cremoase și pufoase omlete
Sursa: Unica.ro