Retete

RETETA | Cartofi cu usturoi la cuptor

Ingrediente:

50 ml ulei
2 linguri unt, topit
3 căței de usturoi, pisați
1 lingură pătrunjel, tocat
1 lingură zeamă de lămâie
1 lingură miere
sare
piper

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 176 °C. Cureți cartofii, îi speli bine și îi ta feliuțe sau evantai, crestându-i din loc în loc. Într-un bol, amesteci uleiul cu restul ingredientelor.

Așezi cartofii într-o tavă și îi ungi cu sosul obținut, atât în exterior, cât și în interior, păstrând o treime din el.

Dai la cuptor 1 oră, stropind cartofii cu restul de sos după 30 de minute. Servești imediat.

Sursa https://rasamalaysia.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page