Retete

RETETA | Cartofi cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 kg de cartofi
  • 2 conserve de ciuperci taiate
  • 2 cepe mici
  • 1 legatura ceapa verde
  • jumate de ardel rosu
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei
  • o rosie
  • catei de usturoi

Mod de preparare:

Se curata cartofi, se spala, se tau cubulete apoi se pun la prajit in uleiul incins.Iar intre timp, curatam ceapa, ardelul le taiem marunt si intr-o tigaie cu 2 lg de ulei le calim putin, apoi adaugam ciupercile si adaugam sare si piper amestecam bine si lasam pana sa se incalzeasca bine.

Cartofi dupa ce i-am prajit,ii scoatem pe un servetel ca sa absoarba uleiul apoi intr-o tava termorezistenta punem un strat de cartofi,un strat de cascaval dat prin razatoarea mare, apoi ciupercile,apoi cascaval, restul de cartofi,iarasi cascaval apoi taiem rondele usturoiul si-l punem peste compozitia din tava si ornam cu rosie si presaram patrunjel uscat.

Dam la cuptor, apoi putem servi.

Sursa: gustos.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page