RETETA | Cartofi cu brânză și pui, la cuptor
Ingrediente:
2-3 cartofi medii
250 g piept de pui
sare, după gust
piper, după gust
2 linguri smântână
3 fâșii bacon, feliat
60 g unt
100 g brânză cheddar sau cașcaval
1 ceapă verde, tocată
Mod de preparare:
Încălzești cuptorul la 170 de grade. Într-un bol, amesteci smântâna cu sare și piper, după gust. Cureți cartofii și îi tai cubulețe. Îi așezi într-o tavă unsă cu puțin ulei sau unt, alături de bucățele de piept de pui. Pui deasupra bacon, restul de unt, din loc în loc, și jumătate din cantitatea de brânză, rasă. Torni smântâna peste conținut. Acoperi cu folie de aluminiu și dai la cuptor 1 oră. Iei folia și mai lași încă aproximativ 30 de minute. În ultimele 10 minute adaugi restul de brânză. Scoți când aceasta s-a rumenit ușor la suprafață. Asezonezi cu ceapă verde. Servești imediat.
Sursa http://rasamalaysia.com