RETETA | Cartofi copti, umpluti cu spanac si branza
Prepara un pranz delicios, satios si foarte sanatos in doar cateva minute: cartofi copti, umpluti cu spanac si branza. Sunt savurosi si au un aspect spectaculos.
Ingrediente:
- 6 cartofi mari
- 1 lingura de ulei de canola
- 4 fire de praz
- 300 g spanac
- 2 lingurite de mustar
- 3/4 ceasca de smantana
- 1/2 cana de branza Cheddar
- sare si piper
Mod de preparare:
Mai intai, pune cartofii la copt, pentru 1 ora, pana cand se inmoaie. Lasa-i sa se raceasca si, intre timp, incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu, si caleste ciupercile pentru aproximativ 6 minute.
Adauga prazul, soteaza-l 1 minut, scoate miezul cartofilor din partea de sus si adauga in centrul lor amestecul de ciuperci, spanac, mustar, smantana si branza. Amesteca-le bine si condimenteaza cartofii cu sare si piper dupa gust, apoi da-i la cuptor din nou pentru 25 de minute.
Cartofii copti, umpluti cu spanac si branza se servesc calzi, presarati cu putina verdeata si parmezan.
Sursa: www.retete.acasa.ro