Retete

RETETA | Cartofi copti, umpluti cu spanac si branza

Prepara un pranz delicios, satios si foarte sanatos in doar cateva minute: cartofi copti, umpluti cu spanac si branza. Sunt savurosi si au un aspect spectaculos.

Ingrediente:

  • 6 cartofi mari
  • 1 lingura de ulei de canola
  • 4 fire de praz
  • 300 g spanac
  • 2 lingurite de mustar
  • 3/4 ceasca de smantana
  • 1/2 cana de branza Cheddar
  • sare si piper

Mod de preparare:
Mai intai, pune cartofii la copt, pentru 1 ora, pana cand se inmoaie. Lasa-i sa se raceasca si, intre timp, incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu, si caleste ciupercile pentru aproximativ 6 minute.
Adauga prazul, soteaza-l 1 minut, scoate miezul cartofilor din partea de sus si adauga in centrul lor amestecul de ciuperci, spanac, mustar, smantana si branza. Amesteca-le bine si condimenteaza cartofii cu sare si piper dupa gust, apoi da-i la cuptor din nou pentru 25 de minute.
Cartofii copti, umpluti cu spanac si branza se servesc calzi, presarati cu putina verdeata si parmezan.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page