Retete

RETETA | Cartofi copti de doua ori, cu bacon si ceapa verde

Cartofii copti de doua ori, cu bacon si ceapa verde sunt o reteta deosebit de gustoasa, perfecta pentru momentele in care ai fost luat prin surprindere de musafiri!

Ingrediente:

  • 2 cartofi mari;
  • putina frisca;
  • 1/2 cana de smantana;
  • 2 linguri de unt;
  • putina sare;
  • putin piper;
  • 4 felii de bacon;
  • branza Cedar, razuita;
  • sare mare;
  • ceapa verde, taiata marunt.

Mod de preparare:
Dupa ce ai condimentat cartofii cu sare si piper, lasa-i la copt, pentru prima oara, timp de 30 de minute. Inteapa-i cu o furculita si coace-i inca o jumatate de ora, dupa care taie-i pe jumatate. Scoate miezul celor patru jumatati obtinute.
Combina miezul de cartofi cu untul, frisca, smantana, sarea si piperul la viteza mica a unui mixer. Umple cele patru jumatati cu aceasta compozitie si asezoneaza-le cu branza rasa si baconul taiat cubulete si prajit intr-o tigaie in prealabil. Mai da o data cartofii la cuptor timp de 15 minute. La final, presara ceapa verde.
Serveste cartofii copti de doua ori, cu bacon si ceapa verde alaturi de o salata gustoasa de rosii.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page