Retete

RETETA | Buline dulci din porumb

Ingrediente:

  • trei sferturi de cana cu faina
  • o lingura de zahar
  • o lingurita bicarbonat de sodiu
  • doua lingurite piper cayenne
  • doua oua
  • 100 de mililitri de lapte
  • doua linguri de sirop de artar
  • patru cani de porumb fiert
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare:

Amesteca faina, zaharul, sarea, praful de copt si piperul cayenne. Adauga ouale, laptele si siropul de artar, amesteca bine si pune boabele de porumb dezghetate. Incinge uleiul si ia lingurite mici de aluat si prajeste-le pana cand se rumenesc, apoi scoate-le pe prosoape de hartie. Pudreaza-le cu zahar farin.

Sursa: http://retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page