Retete
RETETA | Budincă cu fructe de pădure
Ingrediente:
1 kg amestec fructe padure
200g struguri albi
zahar, dupa gust
400 ml iaurt
200 ml frisca
200 ml apa
esenta de vanilie
2 pliculete gelatina
Mod de preparare:
Spala bine fructele si lasa-l sa se scurga de apa.
Separat, prepara gelatina, potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Distribuie apoi gelatina topita in boluri separate si adauga in fiecare bol un tip de fructe.
Intr-un alt bol amesteca fruca cu iaurtul si vanilia. Adauga zahar dupa gust si putina gelatina.
Incepe sa torni cate un strat din fiecare bol intr-o forma, avand grija sa lasi fiecare strat sa se raceasca circa 10-15 minute, inainte de a adauga urmatorul strat. In acest fel, budinca va avea un aspect mult mai placut.
Sursa: retete.acasa.ro