Retete
RETETA | Brioşe cu somon
Ingrediente:
210 g făină integrală
7 g praf de copt,
sare,
piper,
mărar uscat (opţional)
3 ouă
120 ml ulei măsline
90 ml lapte
zeamă de lămâie
180 g somon gătit
75 g mazăre fiartă înainte
90 g parmezan
1 măr ras
Mod de preparare:
Încălzeşti cuptorul la 180° C. Baţi ouăle până se umflă şi se albesc, aproximativ 5 minute.
Amesteci făina cu praful de copt, sarea, condimentele, parmezanul, somonul, mărul ras şi mazărea. Torni peste ouă laptele şi uleiul, apoi îl adaugi peste ingredientele uscate. Amesteci până când se încorporează toate ingredientele.
Le coci, timp de 20-22 de minute, în forme de brioşe de silicon. După ce se răcesc, le poţi congela timp de trei luni.
Sursa: clickpoftabuna.ro