Retete

RETETA | Brioșe cu brânză și șuncă

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 250 g făină (cu agent de creștere)
  • 150 g brânză cheddar
  • 150 g șuncă
  • 245 ml lapte
  • sare și piper după gust

Mod de preparare:

 

Preîncălzește cuptorul.

Într-un vas măricel, combină făina, brânza, șunca, sarea și piperul. Amestecă până la omogenizare.

Într-un bol separat, bate ouăle cu laptele. Fă o gaură în amestecul de mai sus și adaugă, treptat, ouăle bătute. Amestecă ușor până se combină.

Într-o tavă de brioșe care nu lipește, adaugă cu lingura aluatul.

Dă la cuptor 15-20 de minute.

Se pot servi atât calde cât și reci.

Sursa: retete.unica.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page