Retete

RETETA | Brioșe cu ardei și dovlecei

Ingrediente:

  • 250 g făină
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 3 ouă
  • 1 linguriță oregano uscat
  • 1 dovlecel
  • 100 ml lapte
  • 150 g telemea
  • 2 ardei grași
  • 6-7 linguri ulei
  • ceapă verde, opțional
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Încălzești cuptorul la 190 °C. Într-un bol, amesteci făina, praful de copt, oregano, sare și piper, după gust. Tai dovlecelul și ardeii bucățele. Le călești într-o tigaie, în puțin ulei, aproximativ 5 minute. Dai deoparte.

Adaugi peste făină ouăle bătute, laptele și 5 linguri ulei. Amesteci până obții o compoziție omogenă. Încorporezi brânza mărunțită și legumele. Torni amestecul într-o tavă pentru brioșe, tapetată cu hârtii de copt. Dai la cuptor 30 de minute. Servești, dacă vrei, cu ceapă verde tocată.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page