Retete

RETETA | Borș de macrou

Ingrediente:

  • 2 bucati macrou
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ardei gras roşu
  • 2 roşii
  • 1 litru borş
  • 1 legatura pătrunjel
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Pestele se spala si se taie bucaţi nu mai late de doua degete.

Ardeiul se taie fâsii, iar morcovul si radacina de patrunjel se trec prin razatoare. Se pun la fiert legumele cu 1,5 litri de apa si sare.

Între timp, se da borsul într-un clocot si se toarna în oala alaturi de legume. Se adauga pestele si rosiile, se potriveste de gust cu sare si piper si se lasa la fiert înca 10 minute. Pentru ca macroul este gras, nu se adauga ulei.

Se stinge focul, se presara patrunjelul si se aduce borsul la masa.

Sursa: retete.unica.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page