RETETA | Bomboane de ciocolata cu nuca de cocos
Intampina-ti invitatii si familia cu un desert rafinat, special si foarte usor de preparat: bomboane de ciocolata cu nuca de cocos. Sunt cremoase si au o aroma deosebita, ce iti incanta simturile.
Ingrediente:
- 12 wafe de ciocolata
- 1/4 nuca de cocos maruntita
- doua cesti de serbet nuca de cocos
- 12 migdale
- 730 g ciocolata demidulce
Mod de preparare:
Raspandeste wafele pe o tava si pune in mijlocul lor cate doua lingurite de nuca de cocos. Adauga peste ele si o lingura de serbet de nuca de cocos si cate o migdala si pune-le la congelator pentru 20 de minute.
Topeste ciocolata la bain-marie, amestecand ocazional, apoi las-o sa se raceasca putin si intinde-o peste wafe pe intreaga lor suprafata.
Pune bomboanele din nou la rece pentru cel putin 30 de minute.
Bomboanele cu ciocolata si nuca de cocos se servesc reci, simple.
Sursa: www.retete.acasa.ro