Retete
RETETA | Biscuiți de ciocolată
Ingrediente:
- 250g faina
- O jumatate lingurita bicarbonat
- O jumatate lingurita sare
- 170g unt nesarat topit
- 150g zahar brun fin
- 50g zahar alb
- Jumatate lingura esenta vanilie
- Un ou
- Un galbenus
- 200g fulgi de ciocolata neagra si cu lapte
Mod de preparare:
Incingeti cuptorul la 170 grade. Amestecati faina cu bicarbonatul si sarea. bol mixati untul topit, zaharul brun si cel alb pana se topeste. Adaugati esenta de vanilie, oul si galbenusul pana devine cremos. Adaugati ingredientele uscate si amestecati pana se incorporeaza bine. Adaugati fulgii de ciocolata cu o lingura de lemn.
Pe o tava cu hartie de copt, puneti o lingura din aluat fara a o apasa cu lingura. Lasati 8 cm intre biscuiti pentru ca se vor intinde in tava. Mie mi-au intrat 4 in tava si am facut in jur de 16.
Lasati 15-17 minute pana marginile sunt usor aurii. Nu va ingrijorati daca sunt moi in centru, ii lasati afara in tava 2 minute si se vor intari apoi ii luati si ii puneti pe un fund de lemn.
Sursa: gustos.ro