Retete
RETETA | Bărcuțe cu ou și cârnăciori
Ingrediente:
- 4 baghete medii rustice
- 200 g cârnăciori afumați
- 8 ouă
- 120 g smântână
- 230 g brânză, rasă
- boia, după gust
- ceapă verde tocată, după gust
- sare
- piper
Mod de preparare:
Încălzești cuptorul la 176 °C. Tai baghetele pe mijloc, îndepărtând miezul până aproape de coajă, pentru a crea buzunarele pentru umplutură. Tai cârnăciorii afumați bucățele.
Într-un bol, bați ouăle ușor împreună cu smântâna. Combini cu celelalte ingrediente și cârnăciorii. Condimentezi cu sare și piper, după gust. Torni uniform compoziția în fiecare baghetă. Dai la cuptor aproximativ 25 de minute. Servești după ce s-au răcit puțin.
Sursa: clickpoftabuna.ro