Retete
RETETA | Ardei umpluți cu brânză
Ingrediente:
4 ardei grași verzi
1 vânătă
4 ouă fierte tari
250 g cremă de brânză
3 roșii
cașcaval
2 gălbenușuri fierte
Mod de preparare:
Speli legumele și le usuci cu un șervet de hârtie. Tai vânăta rondele, pe care le dai cu sare și le lași deoparte 30 de minute. Le clătești și le usuci. Tai roșiile rondele și le așezi peste vinete. Presari puțină sare și razi peste ele cașcaval, după gust.
Dai la cuptor, într-o tavă tapetată, 20 de minute. Separat, amesteci crema de brânză cu două gălbenușuri și cu puțină sare, dacă e cazul. Așezi câte un ou fiert în fiecare ardei și umpli spațiul gol cu crema de brânză. Dai la frigider 20 de minute. Servești ardeii alături de gratinul de legume.