DiverseRetete

RETETA | Aperitiv cu caşcaval, şuncă şi pastă de brânză cu ouă

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul. Cand incepe sa fiarba adaugati telemeaua rasa si ouale, amestecati inca 10-15 secunde, apoi luati vasul de pe foc si continuati sa amestecati pana se incorporeaza bine ingredientele. (vezi video)

Adaugati 25 g de sunca taiata cubulete foarte mici, verdeata tocata, cimbru si piper. Taiati cascavalul felii de 4-5 mm grosime si asezati pe un platou un rand de felii de cascaval, pasta de branza, doua felii de branza topita, din nou cascaval, pasta de branza, felii subtiri de sunca, pasta de branza, apoi imbracati totul in felii de branza topita.

Garnisiti cu baghete subtiri de sunca, baghete de cascaval, masline, rosii, fasii de ardei gras, verdeata si ardei iuti taiati felii sau fasii (dupa preferinta).

Se da la rece cel putin 30 minute. Puteti taia diferite forme: felii, cuburi, triunghiuri, garnisind fiecare portie.

Pofta buna.

Sursa: www.gustos.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page