RETETA | Salată de ciuperci cu mărar și maioneză
Ingrediente:
500g ciuperci (de preferat proaspete, insa merg si congelate)
4-5 catei de usturoi
maioneza
o legatura de marar
2 linguri mustar
sare
piper
Mod de preparare:
Fierbe ciupercile in apa cu sare apoi scurge-le bine. Cand s-au racit taie-le marunt. Adauga-le intr-un castron incapator.
Curata mararul, toaca-l marunt si adauga-l peste ciuperci. Usturoiul piseaza-l foarte bine, pana obtii o pasta si amesteca-l cu mustarul. Adauga si acest amestec peste ciuperci, alaturi de maioneza si amesteca totul foarte bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Sfat:
In aceasta reteta poti adauga oricata maioneza doresti. Totul depine de gusturile fiecaruia.
Lasa salata la frigider peste noapte inainte de a o servi. In acest timp aromele se combina si va fi mult mai gustoasa. Serveste salata pe felii de paine prajita.
Sursa:retete.acasa.ro