NATIONAL | Nu știm ce mâncăm! Cât de „naturală” este carnea pe care o cumpărăm din magazin?
Subiectul alimentație devine din ce în ce mai vast, atunci când vine vorba de hrana pe care cea mai mare parte din populație o achiziționează din marile magazine.
Știm ce mâncăm?, este întrebare care apare, inevitabil, pe buzele fiecăruia dintre noi.
Aditivii sintetici din preparatele din carne disponibile în comerţ rămân în organism chiar şi zece ani, pentru că tubul digestiv nu le poate digera, scrie adevărul.ro.
Nu, nu doar mezelurile sunt produse procesate! Atât mezelurile, cât şi bucăţile de carne tranşată trec prin procesare industrială, majoritatea continând aditivi foarte periculosi, cum ar fi nitrati si nitriti de sodiu si potasiu, fosfati si polifosfati de potasiu, sodiu, calciu, magneziu.
Ce se întâmplă cu carnea după ce este preluată de la abator și până ajunge în vitrinele din supermarketuri? Priviți!
Vezi video aici!