Diverse

DIVERSE | Top cinci alimente care sunt mai bune după ce au stat la congelator

Indiferent de temperaturile de afară, unele alimente sunt mai bune dacă sunt consumate după ce au stat o perioadă la congelator, scrie Yahoo News.

Printre acestea se numără bananele, mango şi chiar şi ursuleţii din jeleu. Lista completă mai jos.

1. Bananele – se pun la congelator după ce sunt curăţate de coajă.

2. Ursuleţii din jeleu – nu este indicată folosirea în acest sens a ursuleţilor din jeleu produşi fără zahăr.

3. Strugurii – strugurii îngheţaţi pot fi consideraţi o gustare dulce şi sănătoasă.

4. Budinca de ciocolată – se numără şi ea printre alimentele care are un gust mult mai bun atunci când este ţinută o perioadă la congelator.

5. Mango – fructele se taie cubuleţe şi se aşează pe foi de copt în congelator unde se lasă peste noapte. Pot fi savurate apoi cu suc de lime.

Sursa: gandul.info

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page