DIVERSE | Top cinci alimente care sunt mai bune după ce au stat la congelator
Indiferent de temperaturile de afară, unele alimente sunt mai bune dacă sunt consumate după ce au stat o perioadă la congelator, scrie Yahoo News.
Printre acestea se numără bananele, mango şi chiar şi ursuleţii din jeleu. Lista completă mai jos.
1. Bananele – se pun la congelator după ce sunt curăţate de coajă.
2. Ursuleţii din jeleu – nu este indicată folosirea în acest sens a ursuleţilor din jeleu produşi fără zahăr.
3. Strugurii – strugurii îngheţaţi pot fi consideraţi o gustare dulce şi sănătoasă.
4. Budinca de ciocolată – se numără şi ea printre alimentele care are un gust mult mai bun atunci când este ţinută o perioadă la congelator.
5. Mango – fructele se taie cubuleţe şi se aşează pe foi de copt în congelator unde se lasă peste noapte. Pot fi savurate apoi cu suc de lime.
Sursa: gandul.info